Розпочався табірний збір для першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ. З юнаками та дівчатами, які виявили бажання бути працівниками органів внутрішніх справ, зустрілося керівництво університету на чолі з ректором Сергієм Гусаровим. Звертаючись до курсантів, очільник вишу перш за все подякував першокурсникам за вибір професії та навчальний заклад. Він розповів про університет, підкресливши, що це один із провідних вищих навчальних закладів системи МВС України, який має потужну навчально-матеріальну базу. Це, перш за все, досвідчений і авторитетний науково-педагогічний колектив, сучасні навчальні та спеціалізовані аудиторії, навчально-тренувальні полігони для відпрацювання професійних навичок, спортивні комплекси тощо.

Ректор познайомив першокурсників з пріоритетними напрямами роботи, визначеними колективом навчального закладу, і які покладено в основу навчального та виховного процесу. Це – національно-патріотичне виховання, здоровий спосіб життя, вивчення іноземних мов та володіння ІТ-технологіями.

Радник ректора університету Олександр Бандурка також звернувся до першокурсників, побажавши «стати єдиною командою, дотримуватись Статуту, бути дисциплінованими і наполегливими у навчанні». Із настановами звернулися до курсантів і проректори навчального закладу.

Наприкінці зустрічі ректор університету Сергій Гусаров зазначив: «Я бажаю вам успішно пройти табірний збір.  Пам'ятайте, що сьогодні ви закладаєте фундамент свого майбутнього. Старанно і натхненно опановуйте знання. Успіхів вам у навчанні і службі».

 

ВЗГ ХНУВС