Доцент кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 Ігор Власенко та представники Управління патрульної поліції Харківської області Департаменту патрульної поліції старші лейтенанти поліції Генрих Маргарян та Андрій Сиколенко для представників університету, які керують транспортними засобами та учасників дорожнього руху провели інструктивне заняття щодо дотримання Правил дорожнього руху та безпеки дорожнього руху у зимовий період.

Проректор університету Анатолій Клочко зосередив увагу присутніх на чіткому дотриманні дисципліни та законності, транспортної дисципліни. Він навів приклади надзвичайних подій за участі працівників поліції та їх наслідки. Було наголошено на неприпустимості керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. Керівники підрозділів університету повинні тримати це питання на постійному контролі. Анатолій Клочко закликав працівників, слухачів, курсантів університету дотримуватися Закону України «Про Національну поліцію», наказів та вказівок МВС України, Правил дорожнього руху України, заходів особистої безпеки.

Доцент кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 Ігор Власенко розповів про особливості керування транспортним засобом у зимовий період.

Представники Управління патрульної поліції Харківської області Департаменту патрульної поліції навели статистичні дані щодо кількості дорожньо-транспортних пригод в Україні та зокрема на Харківщині в зимовий період та інші пори року, проаналізували найбільш типові причини, що призводять до ДТП та травматизму, а також продемонстрували присутнім відеоматеріали з місця пригод.

ВЗГ ХНУВС