У рамках Всеукраїнського тижня права представники факультету № 1 – професор кафедри теорії та історії держави і права Юлія Загуменна разом з курсантами – провели інтерактивні уроки, приурочені проголошенню Загальної декларації прав людини та спрямовані на підвищення обізнаності учнів щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації та захисту. У заходах взяли участь учні 8–11 класів Харківської спеціалізованої школи № 119 Харківської міської ради.

Школярам розповіли про університет, спеціальності, які можна отримати у виші, запропонували  переглянути фільм про Харківський національний університет внутрішніх справ, а також запросили всіх бажаючих на День відкритих дверей, який відбудеться 19 грудня.

Заходи завершилися військово-спортивними змаганнями «Сильні духом» між учнями 11-х класів та курсантами факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справа, Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба та Національної академії Національної гвардії України.

ВЗГ ХНУВС