Здобувач вищої освіти (група Ф-6-ПЗ-дср-19-1) Ірина Гаращенко відвідала загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 24 міста Мелітополя для проведення профорієнтаційної роботи.

Під час зустрічі з учнями випускних класів Ірина розповіла про університет, його факультети, про особливості умов вступу до вишу, про переваги навчання, про можливості та перспективи подальшого професійного росту.

Докладно Ірина розповіла про факультет № 6, який є багатопрофільним структурним підрозділом університету, і де навчаються студенти на денній та заочній формах навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Студенти проживають у сучасному гуртожитку, обладнаному усією необхідною технікою для комфортного проживання, і розташованому на території навчальної бази вишу. В університеті проводиться багато культурно-масових заходів. Свої творчі таланти юнаки та дівчата можуть реалізувати, займаючись у гуртках художньої самодіяльності. Багато уваги в університеті приділяється спорту – працюють численні секції, є хороша спортивна база. У вільний від занять час молодь відвідує виставки, музеї, театри, знайомиться з Харковом.

Школярі із зацікавленістю прослухали інформацію та отримали інформативні  матеріали, де міститься корисна інформація про заклад вищої освіти.

Здобувача вищої освіти до заходу підготувала доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 кандидат юридичних наук Ірина Василько.

ВЗГ ХНУВС