Під час канікулярної відпустки курсанти 1 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ в рамках акції «Відвідай рідну школу» провели профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками шкіл, в яких вони донедавна вчилися самі, знайомили їх з університетом, розповідали про професію поліцейського.

Євгенія Супрун, Карина Скрупнік, Анна Буднік, Анна Терела, Денис Байдула, Данило Афанас‘єв, Вікторія Шемелиниць, Юлія Пацьора, Іван Тарусін, Владислав Колмиченко, Ганна Гречкосій, Вікторія Марина, Валерія Чуркіна, Аліна Педосенко, Карина Косяченко, Іван Титович відвідали навчальні заклади у с. Бездрик Сумського району та смт. Вороніж Шосткинського району Сумської області, м. Миргород та м. Кременчук Полтавської області, м. Маріуполь, м. Родинськ Покровської міської ради та м. Гірник Селидівської міської ради Донецької області, м. Попасна та м. Лисичанськ Луганської області, с. Матусівка Шполянського району Черкаської області, м. Чугуїв, м. Барвінкове Барвінківського району, смт. Кегичівка Кегичівського району, смт. Сахновщина Сахновщинського району Харківської області та м. Харків.

Курсанти розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про умови вступу до поліцейського вишу, подальше навчання за обраними спеціальностями тощо. Під час бесід вони зазначили, що вибір професії для кожної молодої людини – це вибір подальшого шляху навчання й праці, свого місця в житті. Юнаки та дівчата поділилися власним досвідом, отриманим під час вступу до вишу та навчання у ньому. Старшокласники з цікавістю слухали інформацію про університет та отримали інформативну продукцію.

ВЗГ ХНУВС