Харківський національний університет внутрішніх справ запросив учнів 10-х та 11-х класів Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів № 87 та Харківської гімназії № 86 відвідати заклад освіти, ознайомитися з факультетами та спеціальностями, за якими готують поліцейських, оглянути університет.
Про особливості відбору кандидатів на навчання до закладів вищої освіти МВС України у 2020 році, про те, за якими спеціальностями готують фахівців, про структуру університету, напрями підготовки та професійні досягнення як випускників вишу, так і тих, хто навчаються сьогодні, про їх здобутки в освітній, науковій, культурній та спортивній діяльності майбутнім абітурієнтам розповів проректор вишу Анатолій Клочко.
Молодь отримала необхідну та корисну інформацію щодо закладу освіти, ознайомилася з інформаційно-іміджевою продукцією, отримала консультації про вступні випробування.
Для юнаків і дівчат, які обирають професію правоохоронця, було продемонстровано відеоролики про ХНУВС.
Декан факультету № 6 кандидат філософських наук Оксана Брусакова розповіла учням про переваги навчання на факультеті № 6 за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Психологія» та «Фінанси, банківська справа та страхування».
Для майбутніх вступників також провели ознайомчу екскурсію територією університету. Вони відвідали навчально-тренувальні полігони – відділ поліції; протидії злочинам в сфері торгівлі людьми, що вчиняються з використанням інформаційних технологій; центр протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору; аудиторію-амфітеатр. Юнаки та дівчата також відвідали музей університету.

ВЗГ ХНУВС