У День знань, 1-го вересня, в Ліцеї міліції відбулося свято Першого дзвоника, в якому взяли участь педагогічний склад ліцею, учні, почесні гості, батьки та рідні. Серед запрошених – начальник навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Харківського національного університету внутрішніх справ полковник міліції Олена Синявська, старший інспектор з особливих доручень ВКПС УКЗ ГУМВС України в Харківській області підполковник міліції Андрій Матвієнко, оперуповноважений ВКМСД ГУМВС України в Харківській області майор міліції Костянтин Шеремет.

Олена Синявська від імені ректора університету генерал-полковника міліції Сергія Гусарова привітала ліцеїстів з початком нового навчального року, побажала міцних знань, натхнення у навчанні та здійснення найсміливіших життєвих планів і передала навчальному закладу принтер.

Від імені начальника ГУМВС України в Харківській області генерал-майора міліції Анатолія Дмитрієва з початком нового навчального року ліцеїстів привітав Андрій Матвієнко. Він передав найщиріші побажання успіхів, здоров’я, наполегливості у досягненні поставленої мети і висловив сподівання, що вихованці ліцею стануть гідним поповненням лав нової поліції.

Слід зазначити, що Андрій Матвієнко та Костянтин Шеремет є випускниками Ліцею міліції та Харківського національного університету внутрішніх справ. Тож їх спогади про роки навчання в ліцеї та етапи професійного становлення юнаки слухали з особливою цікавістю.

 

ВЗГ ХНУВС