Кафедрою правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено чергове засідання наукового гуртка, присвячене розвитку інформаційного права в Україні, а також координуванню студентів-учасників круглого столу для написання наукових робіт.

Традиційно відкрила засідання завідувач кафедри кандидат юридичних наук, доцент Ірина Панова, яка у вступному слові зазначила про головні напрями удосконалення, побудови і розвитку сучасних інформаційних технологій в Україні та необхідність участі студентів у науковій діяльності, яка у майбутньому стане вагомим підґрунтям для реалізації їх знань у практичній діяльності.

Керівник гуртка кандидат юридичних наук Вікторія Мельник привітала студентів та побажала їм  успіхів в оволодінні знаннями, які знадобляться у майбутньому.

Професор Ігор Зозуля зазначив доцільність написання наукових робіт та тез, необхідних для підвищення рівня професійної діяльності. Старший викладач Катерина Крут зазначила, що для майбутнього молодого вченого перспективно писати публікації з актуальних тем. Представник наукового відділу Олександр Хань наголосив, що в університеті проходить багато наукових конференцій та круглих столів за участю молодих вчених.

ВЗГ ХНУВС