Доцентом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Оленою Юшкевич разом зі старшим інспектором з особливих доручень відділу зав’язків з громадськістю УПП в Харківській області Євгеном Ведмедерею та старшим лейтенантом поліції Максимом Петуховим проведено бінарне заняття для студентів університету у межах викладання навчальної дисципліни «Адміністративна відповідальність та провадження у справах про адміністративні правопорушення» на тему «Поліцейські заходи».

Поліцейські розповіли студентам про структуру патрульної поліції, про особливості взаємодії патрульної поліції і відділів поліції та ін. 

Особливу увагу вони приділили таким поліцейським заходам, як доставлення правопорушника та адміністративний арешт. Акцентували увагу на взаємодії та співвідношенні цих заходів. Окремо було розглянуто юридичні склади адміністративних правопорушень, які скоюються найчастіше. Серед таких – правопорушення у сфері забезпечення правил дорожнього руху, куріння, вживання алкогольних напоїв, домашнє насильство тощо.

ВЗГ ХНУВС