У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ для учнів випускних класів ліцею № 10 та загальноосвітньої середньої школи № 1 міста Кременчука проведено  екскурсію на аеродромі Велика Кохнівка. У заході взяли участь викладачі коледжу, представники керівництва школи та ліцею, вчителі, батьки.

Викладач циклової комісії АіРЕО Юрій Стущанський навів цікаві факти з історії закладу освіти, розповів про перспективи його розвитку, надав перелік спеціальностей, за якими ведеться підготовка, а також ознайомив присутніх з перспективами працевлаштування за обраними спеціальностями.

Під час проведення екскурсії гості відвідали ангари з вертольотами,  скористалися можливістю сфотографуватися в кріслах пілотів вертольотів, а також відвідали тренажерний центр, де всі бажаючі могли виконати пізнавальний політ у кабіні тренажеру вертольоту Мі-8МТВ-1. Усі відвідувачі отримали інформативні матеріали про коледж та запрошення відвідати День відкритих дверей, який відбудеться 29 лютого поточного року.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС