Команда Харківського національного університету внутрішніх справ виборола І місце у брейн-рингу для студентства «Правда про 8 Березня», організованому Центром гендерної культури за підтримки Департаменту освіти та науки Харківської обласної державної адміністрації. Захід відбувся у рамках виконання цілей та завдань Державної соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року.

У брейн-рингу взяли участь п’ять команд: Національного університету цивільного захисту України, Харківського національного медичного університету, Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Військового інституту танковий військ ХПІ «НТУ» та Харківського національного університету внутрішніх справ. Молоді було запропоновано три конкурсних етапи: «Привітання з 8 Березня», онлайн-вікторина та гра «Крізь скляну стелю».

Представники ХНУВС краще розкрили сутність свята – Міжнародного жіночого дня 8 Березня, стереотипи, що склалися у суспільстві протягом останніх десятиліть.

До складу команди увійшли: Бєляєва Є., Деревицька Ю., Дорош А., Панченко Р., Пилипенко Н., Расторгуєва Н., Щокало А., Перець О.. До брейн-рингу курсантів університету підготувала помічниця ректора з гендерних питань Оксана Цукан.

ВЗГ ХНУВС