Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів з правничими професіями, умовами вступу до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, особливостями навчання, наукової діяльності, дозвілля студентів і курсантів, матеріально-технічною базою та перспективами працевлаштування Сумською філією ХНУВС та Головним управлінням Національної поліції в Сумській області був проведений спільний День відкритих дверей.

Перед початком заходів молодь отримала інформацію щодо навчального закладу, умов вступу, ознайомилася з інформаційно-іміджевою продукцією. Зі школярами зустрілися представники керівного складу Головного управління Національної поліції в Сумській області та філії і відповіли на всі запитання.

Випускники ознайомились з виставкою зброї та спеціальних засобів, що знаходяться на озброєнні управління «КОРД» ГУ НП в Сумській області та управління патрульної поліції у Сумській області. Поліцейські-кінологи продемонстрували роботу службових собак з виявлення вогнепальної зброї та наркотичних засобів. Під час проведення заходу відвідувачі переглянули презентацію про навчальний заклад, навчання та дозвілля курсантів і студентів.

Сумська філія ХНУВС