Вийшов друком підручник «Кримінально-виконавче право України. Загальна та Особлива частини», написаний колективом авторів за загальною редакцією доктора юридичних наук, професора О. М. Литвинова та доктора юридичних наук, професора А. Х. Степанюка.

Підручник підготовлений відповідно до навчальної програми курсу дисципліни «Кримінально-виконавче право України» з урахуванням змін та доповнень чинного законодавства. Висвітлено порядок і умови виконання кримінальних покарань в Україні, систему, структуру принципи організації діяльності, а також повноваження органів і установ Державної кримінально-виконавчої служби України, історію розвитку кримінально-виконавчого законодавства та кримінально-виконавчої системи України. Наведено загальну характеристику основних міжнародних правил і стандартів ООН та Європи у сфері поводження із засудженими.

Підручник адресований студентам і викладачам вищих юридичних навчальних закладів, практичних працівників кримінально-виконавчої системи та широкого загалу читачів, які цікавляться розглядуваною проблематикою.

 

ВЗГ ХНУВС