Кріста Гранрот – радник з кримінальних розслідувань Регіонального представництва КМЄС у Харкові провела два вебінари для курсантів, студентів та працівників Харківського національного університету внутрішніх справ, у тому числі Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.  Тема вебінарів – «Психологічні аспекти забезпечення діяльності працівників поліції».

Під час онлайн зустрічей Кріста поділилася досвідом поліції Фінляндії. Інформація, що була надана учасникам семінару, включала такі аспекти, як психологічна освіта працівників поліції, робота поліцейських на місцях та офіцерів у кримінальних розслідуваннях, психологічна бесіда з постраждалим внаслідок критичного інциденту та підтримка колег.

Радник КМЄС надала детальну інформацію про тактичні переговори, комунікації та навички вирішення проблем, про тактику управління конфліктами та роботу груп з реагування на кризи. Вона також наголосила на важливості підтримки особистого контакту для професійного виконання своїх обов'язків.

Учасники семінару взяли активну участь у дискусії, ставали запитання та висловлювали пропозиції щодо подальшого проведення вебінарів.

ВЗГ ХНУВС