Курсант 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда бере участь у конкурсі відеоробіт на тему азербайджанського мультикультуралізму та азербайджанської культури, організатором якого виступає Бакинський Міжнародний Центр Мультикультуралізму.

Організатори конкурсу впевнені, що такі заходи допомагають суспільству в такий складний час і надихають вірити у перемогу над труднощами.

Бакинський Міжнародний Центр Мультикультуралізму спрямовує свою діяльність на встановлення та зміцнення діалогу між представниками різних культур, популяризацію азербайджанської культури у міжнародному мультикультурному співтоваристві. Працівники центру цінують участь представників Харківського національного університету внутрішніх справ у міжкультурному діалозі та плідну співпрацю, яка триває протягом багатьох років. Працівники, курсанти, студенти університету на чолі з ректором вишу Дмитром Швецем – учасники численних заходів, які проводяться азербайджанською спільнотою. Це – урочистості з нагоди державних свят та пам’ятних для азербайджанського народу історичних дат, відкриття Азербайджанського культурно-інформаційного центру, участь курсантської і студентської молоді університету у наукових та культурно-просвітницьких заходах, зокрема, у конкурсі студентських есе на тему азербайджанського мультикультуралізму, у заході з нагоди вшанування пам'яті письменника Імаддедіна Насімі та ін.

Активна співпраця сприяє зміцненню україно-азербайджанських відносин, а також взаємодії поліції з громадськістю у культурній площині.

https://www.youtube.com/watch?v=jrVZaNth7Vg&feature=youtu.be