Доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Олексій Шуміло пройшов дистанційне навчання на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, що підтверджено відповідним сертифікатом.

Ним успішно опановано курс «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю», який розроблено, створено та впроваджено при підтримці Посольства Великої Британії в Україні.

Навчальний курс присвячений реформі місцевого управління, а саме взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю як один із найважливіших напрямів діяльності місцевих громад. Відповідно до законодавства громадськість має право знати, а завдання відповідального органу місцевого самоврядування – вміти інформувати громадськість, долучати її до процесів змін, заручитись її підтримкою, знаходити партнерів та союзників заради позитивних перетворень в українському суспільстві.

На заняттях було розібрано цікаві практичні кейси, лекційні матеріали, наочні приклади реалізації ефективної взаємодії з громадськістю. Отримані знання будуть застосовані у рамках навчальних курсів, що викладаються кафедрою.

ВЗГ ХНУВС