Відбулося відкрите засідання наукового гуртка кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення для проведення відеоконференцій Zoom під головуванням доцента кафедри конституційного і міжнародного права, кандидата юридичних наук, доцента Олександра Радченка. Участь в онлайн-засіданні гуртка взяли як курсанти – члени наукового гуртка, так і їхні наукові керівники.

Учасники засідання обговорили зміст тез доповідей, які підготували члени наукового гуртка для виступу на науково-практичній конференції курсантів і студентів, яка має відбутися у ХНУВС у травні 2020 року.

Особливу увагу учасників засідання викликали теми тез доповідей, присвячених забезпеченню прав людини й громадянина в умовах запровадження в Україні стану надзвичайної ситуації з жорстким забезпеченням карантинних заходів. Також було порушено питання перспектив подальшого конституційного процесу в Україні на сучасному етапі державотворення.

За підсумками засідання наукового гуртка було ухвалено протокольне рішення щодо рекомендації підготовлених членами наукового гуртка тез доповідей до публікації у відповідному збірнику тез доповідей науково-практичної конференції курсантів і студентів ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС