Відбулося засідання курсантсько-студентського Парламенту Харківського національного університету внутрішніх справ у режимі онлайн з використанням платформи Zoom. Під час засідання відбулося обговорення освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», яка була розроблена робочою групою під керівництвом завідувача кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, полковника поліції Ольги Безпалової.

Голова курсантсько-студентського Парламенту капрал поліції Олексій Барбашов зазначив, що ця освітньо-професійна програма враховує вимоги Закону України «Про вищу освіту», Національної рамки кваліфікацій і встановлює обсяг та термін навчання магістрів, загальні компетенції, професійні компетентності за спеціальністю та спеціалізаціями, перелік та обсяг навчальних дисциплін для опанування компетентностей освітньої програми, вимоги до структури навчальних дисциплін.
Голова курсантської ради факультету № 3 рядовий поліції Дарина Шутко наголосила, що вказана освітньо-професійна програма дає можливість майбутнім слухачам магістратури не лише обирати з поміж двох блоків спеціалізації, а й дозволяє всередині кожного з блоків обирати ті дисципліни, які на її думку, визначають спеціальність.
Учасники засідання звернули увагу, що під час розробки програми було враховано основні категорії студентоцентрованого навчання – компетентності та результати навчання.
Наприкінці засідання учасники дійшли висновку, що освітньо-професійна програма другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» відповідає вимогам, що висуваються до такого роду робіт, і може бути рекомендована для затвердження та використання в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС