26 вересня 2015 року з 16-00 до 22-00 у Харкові відбудеться «Ніч науки» – захід, присвячений науковим досягненням вищих навчальних закладів нашого регіону. П'ятнадцять вищих навчальних закладів Харківщини відкриють свої двері для усіх бажаючих, щоб продемонструвати досягнення та здобутки на ниві освіти і науки. Один із учасників цього заходу – Харківський національний університет внутрішніх справ, який буде вітати своїх гостей з 16-00 до 18-00.

Програмою заходу передбачено знайомство відвідувачів із напрямами підготовки університету, демонстрація фільму про університет, екскурсія територією навчального закладу, відвідування спеціалізованих аудиторій, полігонів, тирів тощо.

Дістатися до навчального закладу можна громадським та власним транспортом, а також спеціалізованими автобусами, які будуть відходити кожні півгодини від ХНУ ім. Каразіна (пл. Свободи 4, ст. метро  «Університет»).

Запрошуємо усіх бажаючих до Харківського національного університету внутрішніх справ за адресою: м. Харків, проспект 50-річчя СРСР, 27, КПП № 1.