На кафедрі трудового та господарського права за участю першого проректора Харківського національного університету внутрішніх справ, доктора юридичних наук, професора Олександра Головка відбулася презентація дистанційного курсу з навчальної дисципліни «Господарське право» у навчальному середовищі Moodle.

Розробником дистанційного курсу став авторський колектив у складі науково-педагогічних працівників кафедри трудового та господарського права: старшого наукового співробітника, кандидата юридичних наук, доцента Валентини Гончарук; кандидата юридичних наук, доцента, професора кафедри Яни Чапічадзе; кандидата юридичних наук, доцента Костянтина Коваленка; кандидата юридичних наук, старшого викладача кафедри охорони інтелектуальної власності, цивільно-правових дисциплін факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми Оксани Погребняк за загальною редакцією доктора юридичних наук, професора, начальника кафедри трудового та господарського права Костянтина Мельника.

Під час засідання Костянтин Мельник поінформував присутніх про підготовку авторським колективом дистанційного курсу з навчальної дисципліни «Господарське право» та подальші плани щодо його впровадження.

Валентина Гончарук презентувала мультимедійний супровід дистанційного курсу та продемонструвала присутнім основні аспекти,  перспективні напрямки та проблемні сторони представленої роботи.

У заході також взяли участь доктор юридичних наук, професор, начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Олександр Музичук, кандидат технічних наук, доцент, начальник навчально-методичного центру університету Ігор Магдаліна, кандидат юридичних наук, доцент, начальник кафедри теорії та історії держави і права Михайло Бурдін, начальник відділу методичного забезпечення навчально-методичного центру Сергій Козлов. Вони взяли активну участь у дискусії, що виникла у процесі обговорення, окреслили свої пропозиції, зауваження та побажання стосовно подальшого впровадження дистанційного курсу в навчальний процес.

Олександр Головко наголосив на важливості та актуальності впровадження інноваційних технологій у навчальний процес університету.

ВЗГ ХНУВС