У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди вручення сертифікатів випускникам курсів первинної професійної підготовки працівників підрозділів патрульної служби Харкова. Майже 800 працівників нової поліції найближчими днями готові приступити до виконання своїх обов’язків. Сергій Гусаров – ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, на базі якого здійснювалась підготовка поліцейських, – поздоровив усіх випускників із знаменною подією у житті, побажав успіхів і зазначив, що з отриманням сертифікату, навчання не закінчується. Необхідно набувати практичного досвіду, постійно підвищувати свій професійний рівень. Ректор також зазначив, що служба у новій поліції для випускників починається у непростий для країни час і запропонував усім присутнім вшанувати хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто загинув, захищаючи мир і спокій нашої держави.  

Очільник Управління патрульної поліції міста Харкова Євген Мельник, поздоровляючи своїх колег зазначив, що служба в новій поліції не буде легкою, але усе залежатиме від ставлення кожного до виконання своїх професійних обов’язків.

Нагадаємо, 26 вересня на площі Свободи нинішні випускники приймуть Присягу працівника поліції. Очікується, що цього дня Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуватиме з робочою поїздкою в Харкові. Разом із Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим Глава Уряду дасть старт роботі  Харківської патрульної поліції. 

ВЗГ ХНУВС