У Харківському прес-клубі в онлайн режимі відбулася прес-конференція ректора Харківського національного університету внутрішніх справ, доктора юридичних наук, доцента, полковника поліції Дмитра Швеця.

Дмитро Володимирович розповів журналістам, як проходить підготовка правоохоронців в умовах епідемії коронавірусу, як відбувається процес дистанційного навчання, а також про волонтерський рух курсантів та студентів університету. Дмитро Швець відповів на запитання щодо Всеукраїнського онлайн турніру з кіберспорту «Ukrainian Open Quarantine Esports Cup».

Також ректор університету розповів про проведення дослідження «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів», яке проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за підтримки Соціологічної асоціації України, Консультативної місії Європейського Союзу та Харківської обласної державної адміністрації в рамках регіональної Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області.

Переглянути прес-конференцію можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=zeTYhhU-4V0&fbclid=IwAR2Xb9yFRdZvkUDjP9qJrJYcSDHF1b5GuAlzqB_BftMVvLrKCrJlFD_lavs

ВЗГ ХНУВС