Відбулося засідання наукового гуртка кафедри соціології та психології факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ. Попередня підготовка до проведення заходу в умовах карантинного режиму здійснювалася за допомогою засобів мобільного зв'язку, електронної пошти та мобільного додатку «Viber».

Засідання наукового гуртка відбулося в режимі онлайн на платформі для проведення відео конференцій « ZOOM» під керівництвом доцента кафедри соціології та психології, кандидата біологічних наук Олени Шахової та за участі доцента кафедри, кандидата психологічних наук Юлії Твердохвалової.

Засідання наукового гуртка було присвячено психотехнікам опанування стресом, які сьогодні для багатьох є актуальною темою. На засіданні гуртка були розглянуті основні вітчизняні та зарубіжні підходи до психічної саморегуляції. Особливу увагу приділили таким ефективним сучасним зарубіжним технікам подолання стресу, як TRE – Тrauma releasing exercises та Neurofeedback – біологічний зворотній зв'язок.

Студенти кафедри із захопленням долучилися до роботи, підготували корисну інформацію та продемонстрували опановані техніки саморегуляції (дихальні, релаксаційні та арт-терапевтичні).

ВЗГ ХНУВС