Доцентом кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ полковником поліції Іриною Казанчук проведено в онлайн-форматі чергове засідання наукового гуртка кафедри з використанням Інтернет-додатку Zoom.

Члени наукового гуртка обговорили актуальні питання по темі «Основні вимоги до написання, оформлення та представлення конкурсних наукових робіт, а також науково-дослідних робіт до фахових видань України», щодо обов’язкового дотримання стандартів академічної доброчесності в науковій діяльності. Спілкування супроводжувалося презентацією та прикладами, що сприяло кращому засвоєнню інформаційного матеріалу за обраними темами наукових досліджень.

Наприкінці засідання керівник наукового гуртка разом із курсантами підбили підсумки роботи наукового гуртка кафедри за І півріччя 2019–2020 навчального року, участі курсантів у XXVII науково-практичній конференції курсантів та студентів «Сучасна наука і правоохоронна діяльність», що відбулася дистанційно в Харківському національному університеті внутрішніх справ, а також у наукових заходах інших закладів вищої освіти України.

ВЗГ ХНУВС