Курсант 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда став фіналістом всесвітнього конкурсу есе від The German Diplomat (Велика Британія) на тему ролі Німеччини в країні (будь-якій країні світу), НУО чи міжнародній організації.

Для цьогорічного конкурсу студентських нарисів організатори отримали величезну кількість есе від студентів з усього світу. Для фіналу було відібрано 33 есе з 18 різних країн п’яти континентів. Їх автори – студенти, які навчаються у 20 різних університетах, у тому числі в Оксфордському, Сент-Ендрюському університетах (Велика Британія), університеті Осло (Норвегія), інших університетах світу. Роботи фіналістів опубліковані на сайті The German Diplomat за посиланням: https://germandiplomat.com/student-essay-competition/

Для своєї роботи Віталій Найда обрав тему «Як Фонд Конрада Аденауера допомагає у розвитку української молоді», спираючись на власний досвід участі у стипендіальній програмі цього фонду. Незалежне журі, що складається з редакторів The German Diplomat, оцінюватиме есе, враховуючи їх оригінальність та якість виконання. Буде врахована й кількість людей, які прочитають і підтримають есе у будь-який спосіб до 25 липня. Цього дня будуть оголошені переможці. Автори трьох робіт, які визнають найкращими, отримають грошові призи.

Щоб підтримати  роботу курсанта Віталія Найди, необхідно перейти за посиланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100017313737325 і поставити вподобання.

ВЗГ ХНУВС