Відбулося засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ з дотриманням усіх санітарних норм в умовах карантину. На початку засідання було відзначено працівників, курсантів і студентів вишу за наукові та професійні здобутки.

Науковий ступінь доктора психологічних наук за спеціальністю «Юридична психологія» присуджено професору кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Мілорадовій Наталії Едуардівні.

Дипломом за І місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право» нагороджено студентку 1 курсу факультету № 6 Деревицьку Юлію Костянтинівну.

Сертифікат за І місце у всеукраїнському етапі Міжнародного конкурсу есе «Дивимось у майбутнє: спільні цінності, спільні мрії» отримав курсант 4 курсу факультету № 1 Найда Віталій Олегович. Також йому було вручено  диплом ІІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт учнівської та студентської молоді імені Миколи Гоголя у номінації «Літературна творчість».

Диплом ІІІ ступеня отримала учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у номінації «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права» курсант 3 курсу факультету № 1 Расторгуєва Наталія Олегівна.

Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено наукового керівника призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у номінації «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права» професора кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Загуменну Юлію Олександрівну.

Дипломом ІІІ ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з охорони праці відзначено студентку факультету № 6 Циркулєнко Анну Миколаївну.

Грамотою Харківського національного автомобільно-дорожнього університету нагороджено доцента кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 Власенка Ігоря Володимировича за підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з охорони праці.

Ректор університету Дмитро Швець привітав нагороджених, побажав їм нових успіхів і досягнень.

ВЗГ ХНУВС