Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук в онлайн-режимі взяла участь у циклі вебінарів, що проходили у рамках щорічного міжнародного наукового заходу «Фестиваль Ідей – 2020». Панельні дискусії були представлені актуальними темами: «Стійкість і управління внутрішнім станом у сфері соціальних змін», «Дистанційна освіта в Україні: право на помилку», «Роль міжнародних організацій і альянсів із забезпечення безпеки у збереженні миру та вирішенні конфліктів», «Світова лихоманка: долаємо кризу разом», «Гендерна рівність у світі після пандемії коронавірусу».

Спікерами заходу виступили відомі лідери з різних сфер і країн, зокрема: радник т.в.о. міністра освіти і науки України з інновацій і горизонтальних зв’язків в освіті, кандидат технічних наук Олександр Елькін; заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, співзасновник програми дистанційного навчання «Osvita-online», народний депутат України Сергій Колебошин; колишня виконуюча обов'язки міністерки освіти та науки України, кандидат політичних наук Любомира Мандзій; екс-міністерка фінансів, голова Наглядової Ради Аспен Інституту Київ Наталя Яресько; засновниця «Новопечерської школи», громадської спілки «Освіторія», національної премії Global Teacher Prize Ukraine та низки інших проєктів у сфері освіти та імпакт-інвестування Зоя Литвин; шведсько-американський економіст і дипломат Андерс Ослунд. У фокусі жвавої дискусії опинилися такі питання: Які перспективи у дистанційної освіти в Україні і як на них вплинув досвід карантину? Коронавірус і ринок праці: що чекає на українську економіку? Як Україні подолати кризу культури і культуру кризи?

Представлений на заході «Фестиваль Ідей 2020» презентаційний матеріал буде використаний у науковій діяльності та в освітньому процесі ХНУВС. 

 

ВЗГ ХНУВС