Від імені ректорату вишу, Вченої ради, профспілкової та ветеранської організацій привітав присутніх з визначною подією ректор Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що Кременчуцький льотний коледж – це відомий далеко за межами нашої держави навчальний заклад, це бренд, і в цьому велика заслуга його колективу, науково-педагогічних працівників, які усі свої знання, досвід і душу вкладали і вкладають у підготовку кадрів, заслуга випускників, що сумлінною працею прославляють свою Альма-матер.

"Я вдячний керівництву МВС України за допомогу у розбудові нашого закладу освіти, за підтримку та розуміння, – нголосив ректор. – Сьогодні перед коледжем стоять нові важливі завдання – забезпечення висококласними пілотами, фахівцями авіації інженерно-технічного складу вертолітної служби, яку створює Міністерство внутрішніх справ України. Вони будуть рятувати людські життя та допомагати боротися зі злочинністю у підрозділах Національної поліції та Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Державної прикордонної служби. Це благородна і важлива місія, яка під силу розумним, мужнім і сміливим. Саме таких випускників коледжу ми сьогодні вітаємо з отриманням диплома".

Під час урочистостей було відзначено грамотами кращих викладачів коледжу за сумлінну та наполегливу працю у підготовці та вихованні молодих фахівців, ветеранів закладу освіти, які багато років свого життя віддали Кременчуцькому льотному коледжу, його розвитку, і сьогодні діляться своїм життєвим і професійним досвідом з молоддю.

Пам’ятний знак Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Швець вручив голові Полтавської обласної державної адміністрації – випускнику університету, а згодом – колезі, який багато років поспіль працював у виші, – Олегу Синєгубову.

ВЗГ ХНУВС