З вітальними та напутніми словами від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України до випускників Кременчуцького льотного коледжу звернувся заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров. Він зазначив: «Льотний заклад освіти має славну історію, а випускники коледжу створили для нього міжнародний авторитет та надзвичайну географію з 75 країн світу. Переконані, що коледж і надалі зростатиме як потужний центр підготовки фахівців для цивільної та державної авіації, забезпечуючи якість освіти європейського рівня.

Сьогодні Міністерство внутрішніх справ України створює принципово нову систему авіаційної підтримки, метою якої є оперативне реагування на виклики та загрози, що стоять перед українським суспільством».

Заступник міністра також повідомив, що у планах міністерства – створення потужного вертолітного парку, третього за потужністю в Європі, тому держава потребує висококласних пілотів, техніків, авіоніків та працівників сервісних служб авіації. Сергій Гончаров додав, що Кременчуцький льотний коледж вже цього року почне модернізацію парку льотної техніки і незабаром, окрім вертольотів, у коледжі з’являться безпілотники, за якими майбутнє.

Сергій Михайлович побажав випускникам у службовій діяльності залишатися вірними своєму обов’язку, спрямовувати всі свої сили й професійну майстерність на підтримання миру та безпеки. Заступник міністра також вручив дипломи випускникам, які закінчили коледж з відзнакою, а також почесні грамоти кращим працівникам льотного коледжу.

ВЗГ ХНУВС