Шановні випускники!

Вітаю вас із знаменною подією у вашому житті – отриманням вищої поліцейської освіти.

Ми з вами живемо в епоху перетворень, становлення громадянського суспільства і розбудови нової європейської, демократичної держави. І саме на вас, на новій поліції, лежить завдання довести всім, що ми зможемо створити нову, незалежну, вільну й сильну країну. Не схибте, не зламайтеся, будьте стійкими на благо нашій державі.

Створення Національної поліції – один із кроків на шляху впровадження європейських реформ. Звичайно, правоохоронній системі ще потрібно розвиватися, нарощувати потенціал, але не можна не відзначити, що вона представляє новий якісний рівень відношень поліцейського і громади – партнерських, дружніх стосунків, взаємодопомоги.

Служити суспільству – велика відповідальність і висока довіра. Переконаний, що ви будете вміло використовувати набуті знання та навички для успішного виконання завдань із забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Будьте гідними звання працівника поліції. Докладайте всіх зусиль для зміцнення авторитету поліції України, підвищення престижу професії. Відсьогодні ви стаєте активними учасниками процесу приведення правоохоронної діяльності до європейських стандартів. Це справа не одного дня, і хто ж, як не ви, зробить її найкраще.

Служіть і захищайте!

Голова Верховної Ради України Дмитро РАЗУМКОВ