Шановні випускники Харківського національного університету внутрішніх справ!

Від імені Харківської обласної державної адміністрації та себе особисто вітаю вас з визначною подією у житті – закінченням університету та посвяченням у захисники правопорядку. Роки навчання минули. Ви стали до лав Національної поліції, щоб служити народові України, захищати права та свободи громадян.

Державі потрібні чесні, мотивовані та відкриті для громади поліцейські. Переконаний, що за будь-яких обставин ви залишитеся відданими Присязі, не зрадите правді, добру та честі. Мені приємно вітати вас у цей надзвичайно важливий день у Вашому житті.

Вже завтра Ви продовжите несення служби в практичних підрозділах управлінь Національної поліції України. Здобутий за час навчання в університеті високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, стане для вас твердою основою у подальшому професійному та кар’єрному зростанні. Вдячний за великий внесок, який кожен із вас вже зробив, будучи курсантом університету, в справу охорони публічної безпеки та порядку, збереження стабільності на Харківщині в непростих умовах боротьби з пандемією коронавірусу. Ціную проведену вами і вашими наставниками соціальну роботу і дякую за активну громадську позицію, сумління, працелюбність, за те, що, виконуючи будь-яку довірену вам справу, суворо дотримуєтесь дисципліни та етики працівника поліції, а головне, що ви є небайдужими громадянами та відданими патріотами України.

Будьте завжди мужніми і виваженими, принциповими і толерантними, невтомно опановуйте нові знання, цінуйте славетні традиції флагмана поліцейської освіти України – Харківського національного університету внутрішніх справ! Нехай щастить у службі й особистому житті. Успіхів Вам, наснаги і здоров’я!

Слава Україні!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій КУЧЕР