Шановні випускники!

Ви закінчили університет, отримали професію і за кілька днів роз’їдетеся по всіх областях нашої держави. Ви будете нести службу в практичних підрозділах управлінь Національної поліції України. Упевнений, що рівень теоретичних знань і практичних навичок, здобутих вами під час навчання, допоможуть упевнено почуватися в обраній професії, підвищувати свій професіоналізм, набувати практичного досвіду.

Від усього колективу Харківського національного університету внутрішніх справ хочу подякувати усім, хто, не дивлячись на складний для країни час, допомагає розбудовувати університет, робити його сучасним відомчим закладом вищої освіти європейського рівня. Велика подяка Колегії Міністерства внутрішніх справ України та особисто міністру Арсену Авакову. Завдяки вашій підтримці університет упевнено крокує вперед, готуючи фахівців для Національної поліції.

Шановні випускники, пам’ятайте, що обраний шлях покладає на вас святий обов’язок — завжди залишатися відданими Українському народові, бути чесними, сумлінними та дисциплінованими працівниками, з високою відповідальністю виконувати покладені на вас завдання та вдосконалювати свою професійну майстерність. Будьте чесними, гуманними, справедливими, завжди пам’ятайте девіз Харківського національного університету внутрішніх справ «Знання. Закон. Честь.» і додержуйтесь його у вашій професійній діяльності. Пам’ятайте, що довіра Українського народу до поліції – це найвищий показник ваших професійних та людських якостей.

Вітаю з успішним завершенням навчання! Мирного вам неба, добра та злагоди!

Слава Україні!

Ректор ХНУВС  Дмитро ШВЕЦЬ