Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося нагородження організаторів онлайн-турніру Міністерства внутрішніх справ з кіберспорту. У нагородженні взяли участь ректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець та ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.
Як зазначив Андрій Фоменко, у вік стрімкого розвитку інформаційних технологій, важливо постійно працювати над собою.
«Передові технології – це наше майбутнє, адже ми щодня маємо справу з науково-технічнім прогресом. Це дає можливість розвивати інтелект, мислення. Бажаю вам не зупинятися на своїх досягненнях, кожного року з іще більшою креативністю організовувати нові заходи. Для нас важливо, щоби молоде покоління, розвиваючись, залишалось у нашій країні, працювало над її подальшим становленням», – підкреслив Андрій Євгенович. 
Зі словами привітання до організаторів онлайн-турніру звернувся і ректор ХНУВС Дмитро Швець.
«Сьогодні ми маємо можливість за дорученням керівництва Міністерства внутрішніх справ подякувати вам за ту роботу, яку ви зробили. Аналогів таких заходів в Україні ще не було, і ви можете це підтвердити. Переконаний, що це позитивний досвід, який у подальшому дозволить продовжити організовувати змагання такого рівня», – зауважив Дмитро Володимирович. 
У рамках заходу організаторам турніру з кіберспорту було вручено пам’ятні нагороди – наручні годинники з символікою Міністерства внутрішніх справ.
Окрім цього, ректор ХНУВС вручив Андрію Фоменку пам’ятний знак «25 років Харківському національному університету внутрішніх справ». Він також подякував за ефективну співпрацю між закладами вищої освіти.
Нагадаємо, що онлайн-турнір проводився з трьох кіберспортивних дисциплін: стратегія «LeagueofLegends», стратегія «Dota 2», а також симулятор футболу «ProEvolutionSoccer».
За перемогу змагалися 720 кіберспортсменів. За інформацією представників Федерації кіберспорту України, кількість зареєстрованих команд є рекордною для турнірів даного напряму.

За матеріалами відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС