В інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ розпочали навчання слухачі курсів первинної професійної підготовки поліцейських за програмою первинної професійної підготовки кримінальної поліції (оперуповноважені) та за програмою первинної професійної підготовки оперуповноважених кримінальної поліції Департаменту оперативно-технічних заходів за індивідуальними навчальними планами без відриву від служби. Навчання триватиме протягом шести місяців.

17 представників Головних управлінь Національної поліції в Харківській, Луганській та Сумській областях протягом двох тижнів проходитимуть підготовку за програмою спеціалізації працівників підрозділів превентивної діяльності з розслідування окремих категорій кримінальних проступків у формі дізнання.

Зі слухачами зустрівся ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник та директор інституту післядипломної освіти Дмитро Косінов, які націлили слухачів на здобуття якісної освіти, дотримання службової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку. Вони також зазначили, що слухачам створені належні умови для навчання, самостійної підготовки, занять спортом та відпочинку.

ВЗГ ХНУВС