Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь у вебінарі на тему «Метод 168: як організувати свою роботу після відпустки та бути в ресурсі», організований Цифровим видавництвом MCFR.

Спікером вебінару виступила Наталія Дзюба – бізнес-тренер, фасилітатор, бізнес-коуч, засновник HRM BusinessAcademy, експерт з освітньої політики, член Європейського комітету з бізнес-коучингу при ECF.

Учасники заходу отримали відповіді на наступні запитання: «Як спланувати та організувати задачі при виході з відпустки. Що треба пам’ятати про навантаження»; «Life&work баланс. Як формувати дисципліну та звички»; «Ресурсний стан: як утримати та відновлювати»; «Час змін в роботі та закони трансформації процесів і ресурсів»; «Інструменти планування та організації простору й середовища»; «168 — метод керування ресурсами та розвитком особистості»; «Робота в радість. Коучингові техніки в управлінні робочим процесом».

Цей вебінар містить багато корисного матеріалу, який є невід’ємною частиною навчальної дисципліни «Трудове право» і буде застосовуватись у навчальному процесі.

ВЗГ ХНУВС