Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали чемпіон Європи та абсолютний чемпіон світу з боксу, олімпійський чемпіон Олександр Усик і відомий журналіст телеканалу «Інтер», ведучий програм «Стосується кожного» та «Крутіше за всіх» Андрій Данилевич. Гості ознайомилися з університетом, оглянули навчальні та спеціалізовані аудиторії, навчально-тренувальні полігони, спортивну базу вишу, університетський футбольний клуб «Універ-Динамо» та поспілкувалися з курсантами і працівниками університету, відповівши на численні запитання.

Олександр Усик та Андрій Данилевич, перш за все подякували за гостинність, і зазначили, що університет надзвичайно вразив їх – і своєю чудовою територією, і навчально-тренувальними комплексами, і потужним освітнім потенціалом, і охайністю. «Це один з найкращих університетів у нашій державі, і я щиро вам заздрю, що ви навчаєтесь у ньому. Ви всі надзвичайно сміливі люди, якщо свідомо обрали таку непросту, відповідальну і дуже важливу професію», – зазначив Андрій Данилевич. Ведучий також пригадав, що у дитинстві мріяв працювати в органах внутрішніх справ, про що завжди писав у своїх шкільних творах. Проте доля розпорядилася інакше: вища технічна освіта і довгий шлях до вершин професійної журналістики. Сьогодні журналістика для Андрія – улюблена справа, якій він віддає усі свої сили і в яку 18 років тому його привела юнацька цікавість. Маючи за плечима великий досвід, Андрій стверджує, що журналістика - це, перш за все, любов до людей та життя.  

Секретами власного успіху у житті та спортивній кар’єрі поділився з молоддю й Олександр Усик: «Щоб досягти успіху, необхідно бути цілеспрямованим, ставити завдання й ніколи з собою не домовлятися» (не йти на поступки). Також спортсмен порадив не жалітися на долю, бути творцями власного щастя, поважати одне одного, любити навколишній світ і творити добро.

Олександр Усик і Андрій Данилевич – турботливі батьки, мають по троє дітей, надзвичайно цінують власні родини, а сили й натхнення на добрі справи отримують у сімейному колі. Цього радять й усім нам!