14 жовтня – День захисника України, який у цьому році відзначається вперше. Напередодні свята, 13 жовтня, на майданчиках вищих навчальних закладів Харкова відбулася студентська патріотична хвиля «Харків – це Україна. Україна понад усе». Долучилися до цієї акції і в Харківському національному університет внутрішніх справ. Кожний факультет та інститут організував та провів флешмоб з використанням державної символіки та атрибутів. Учасники заходу, а це курсанти і студенти, шикувалися, зокрема, на плацу у формі тризубу, слова «Україна» з використанням державного прапору тощо.

Ініціаторами проведення заходу виступили Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Рада ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області, Харківський університетський консорціум, обласна студентська рада.

Найкращі фотографії флешмобів з різних навчальних закладів, будуть надані делегації Харківської області, яка візьме участь у Форумі патріотичних справ «Ми – Українці», який проходитиме у місті Києві з 14 по 16 жовтня поточного року, а також будуть передані військовим підрозділам.

З найкращими фото та відео звітами можна ознайомитись на сайті Харківської облдержадміністрації та Департаменту науки і освіти.

 

ВЗГ  ХНУВС