Голова циклової комісії економіки та управління кандидат економічних наук Олена Цимбалістова та викладачка циклової комісії економіки та управління Олена Черніхова взяли участь в онлайн-заході, присвяченому огляду міжнародної сертифікаційної програми SCPro від Council of Supply Chain Management Professional.

Під час вебінару було розглянуто трирівневу програму SCPro від CSCMP, яка забезпечує надання кандидатам поглиблених знань по всім напрямам у професії управління ланцюгами поставок, а також перевіряє їх здатність проаналізувати реальні бізнес-кейси та ефективно застосувати навички з метою якісних змін ланцюгів поставок в своїх організаціях.

Під час онлайн-зустрічі було розглянуто наступні питання: завдання та переваги міжнародної сертифікації в галузі управління ланцюгами поставок; знайомство та огляд сертифікаційної програми SCPro від CSCMP; досвід проходження сертифікації SCPro.

Знання, отримані під час вебінару, будуть застосовані на заняттях для ознайомлення студентів з організацією та значенням сертифікації в галузі управління ланцюгами поставок та в подальшій професійній діяльності викладачів.

КЛК ХНУВС