Викладач циклової комісії природничих дисциплін Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Людмила Пилипенко дистанційно взяла участь у вебінарі на тему «Якісне навчання лідерству в закладі фахової передвищої освіти в контексті їх реформування».

Спікером вебінару виступив Олег Клокар – заступник директора з науково-навчальної роботи Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти доктор економічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки, психології та менеджменту.

Актуальність теми визначається запитом педагогів фахової передвищої освіти на нові, нетипові, ініціативні і креативні підходи до організації освітнього процесу. Це можливо лише в умовах якісного навчання лідерству в закладі фахової передвищої освіти в контексті їх реформування. Цей підхід передбачає використання викладачами таких лідерських підходів і методик до організації освітнього процесу здобувачів фахової передвищої освіти, які забезпечать максимальну ефективність їхнього навчання. Як наслідок, це включає освоєння викладачами основних лідерських засад побудови та розвитку освітнього середовища закладів освіти в різних його варіаціях.

Викладач отримала сертифікат. Набуті нею знання та навички будуть використані в освітньому процесі.

КЛК ХНУВС