Студенти-психологи факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали майстер-клас Інни Євтихової в Академії стилю і макіяжу Image Inn.

Зустріч була присвячена обговоренню стилів в одязі, а також тому, як соціальна модель поведінки співвідноситься із зовнішністю особи. Для майбутніх психологів зустріч стала не тільки цікавою, але й пізнавальною.

Інна Олексіївна розповіла студентам про феномен іміджу та особливості створення позитивного образу. Завдяки іміджу можна в кожній особистості виявити її гідні характеристики і зробити їх помітними для інших людей. Надійним помічником у цьому процесі є мода, але слід пам’ятати слова геніальної Коко Шанель: «Мода проходить, стиль залишається». Стиль, якого ви дотримуєтесь у своєму одязі, стверджують фахівці, неабияк впливає не тільки на особисту, але й на ділову сферу життя. Дотримуючись спортивного або недбалого стилю, замість ділового, не варто дивуватися відсутності кар’єрного зростання.

Головний висновок, зроблений студентами, полягає у тому, що створення необхідних образів це – майстерність, і цьому потрібно вчитися.

                                                 

ВЗГ ХНУВС