Відбулося засідання наукового гуртка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 за участі здобувачів вищої освіти 3 курсу, у тому числі й студентів-іноземців, які навчаються за освітньо-професійною програмою 072 Фінанси, банківська справа та страхування (фінансова безпека та фінансові розслідування). Їх було ознайомлено з порядком та умовами прийняття тез доповідей для публікації та подальшої участі у конференціях.

Керівник гуртка професор кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Сєвідова ознайомила студентів з актуальними питаннями щодо порядку написання тез доповідей, їх подальшого затвердження та прийняття до друку.

На засіданні наукового гуртка було обрано двох учасниць Карину Безсмертну та Віталіну Поліванову для публікації сумісних тез доповідей за темою «Шахрайство, як складова економічної безпеки». Ці тези направлено для участі у конференції та вже опубліковано в електронному збірнику ІІ науково-практичної конференції «Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія та практика» (м. Ужгород).

ВЗГ ХНУВС