У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар від Регіонального представництва КМЄС у Харкові на тему «Взаємодія з ромськими меншинами: побудова партнерських відносин та проведення операцій». 

Спікером вебінару виступив радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою  Регіонального представництва КМЄС у Харкові Юрій Міхалков. Під час заходу спікером було висвітлено питання  дискримінації та її протидії, європейські стандарти роботи в поліетнічному суспільстві, були розглянуті конфлікти, які виникають між ромськими меншинами та громадою, а також шляхи їх  подолання. Крім того, спікер поділився досвідом Болгарії у впровадженні побудови довіри і взаєморозуміння між поліцією і представниками різних спільнот, а також  окреслив правила ефективної взаємодії поліції з  національними меншинами, дав поради та рекомендації.

Вебінар був проведений англійською мовою з послідовним перекладом на українську. Спікер відповів на усі запитання та коментарі, які учасники вебінару активно задавали впродовж заходу.

ВЗГ ХНУВС