Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ, полковник поліції Ірина Казанчук дистанційно взяла участь у роботі VII Міжнародної науково-практичної конференції «TOPICAL ISSUES OF SCIENCE AND PRACTICE», яка проходила в м. Лондон (Велика Британія).

У своїй доповіді на тему «Деякі аспекти відбору кадрів на службу до підрозділів Національної поліції України в контексті реалізації державної екологічної політики» науковець зазначила про необхідність модернізації системи підготовки та перепідготовки кадрів для правоохоронних органів і, насамперед, підрозділів Національної поліції з метою ефективного виконання правоохоронних функцій у сфері забезпечення екологічної безпеки в умовах вступу України до Ради Європи й прийняттям державою певних правових зобов’язань.

У роботі конференцій взяли участь більше ста вітчизняних та зарубіжних авторів. За матеріалами наукового заходу видано збірник тез доповідей, учасники отримали сертифікати.

ВЗГ ХНУВС