Фахівець підготовчого відділення факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ігор Тітов за участю викладачки історії Харківської загальноосвітньої школи № 138 провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями 11 класів через додаток Google Classroom.

Дистанційно майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про перспективи, форми навчання, а також переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Особливу увагу було приділено навчанню на факультеті № 6. Ігор Тітов ознайомив зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, правилами вступу до університету, розповів роботу наукових гуртків і спортивних секцій, про можливість навчатися на підготовчих курсах та закінчити військову кафедру.

Старшокласникам був продемонстрований інформаційний відеоролик про університет. Також хлопці та дівчата були запрошені до участі у науково-творчому конкурсі з фінансової безпеки та фінансових розслідувань (http://univd.edu.ua/uk/news/8021), який відбудеться в університеті.

ВЗГ ХНУВС