Шановний колектив Харківського національного університету внутрішніх справ!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України щиро вітає вас з 26-ю річницею з дня надання закладу вищої освіти статусу університету. Харківському національному університету внутрішніх справ виповнилося 26 років.

Самовіддана праця колективу університету має велике значення для держави та громадян. Ваша щоденна робота неоціненна, адже завдяки професіоналізму, самовідданості та творчій енергії кожного з вас університет випускає справжніх фахівців, що продовжують славні традиції правоохоронців, самовіддано протидіють злочинності та забезпечують публічну безпеку і порядок у державі.

Щороку університет досягає нових вершин у педагогічній, науково-дослідній діяльності, у сфері забезпечення розвитку матеріальної бази, а ваше прагнення до вдосконалення підвищує авторитет не тільки університету, а й Міністерства внутрішніх справ України в цілому.

Сподіваємося, що колектив університету не зупиниться на досягнутому та примножуватиме здобутки, продовжить готувати висококваліфікованих фахівців для Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Щиро поздоровляємо вас із 26-ю річницею з дня надання закладу вищої освіти статусу університету та бажаємо невпинного вам руху вперед!

                                                             Колегія Міністерства внутрішніх справ України

Голова Колегії,
Міністр внутрішніх справ України                                       Арсен АВАКОВ