У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся 1-й етап VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, організований кафедрами українознавства та соціально-гуманітарних дисциплін факультету права та масових комунікацій.

Конкурс проходив у два тури. Перший тур, в якому взяли участь понад 150 курсантів та студентів усіх факультетів, проводився у формі вікторини на знання біографії та творчості великого Кобзаря. У другому турі взяли участь 45 курсантів та студентів, учасникам було запропоновано написати твір-роздум на одну з п’яти тем.

Переможців визначили як серед курсантів, так і серед студентів навчального закладу. Серед курсантів місця розподілилися таким чином: І місце посіла курсант 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Віта Гавриленко, ІІ місце – курсант 1-го курсу цього ж факультету Анастасія Кольчик, ІІІ місце – курсант 3-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Юлія Савчук. Серед студентів факультету права та масових комунікацій І місце посіла студентка 1-го курсу Аліна Білокурова, ІІ місце – студентка 1-го курсу Ілона Дем’янчук і ІІІ місце – студентка 1-го курсу Даяна Шкуропатська.

 

ВЗГ ХНУВС