Відбулося останнє у 2020 році засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації Харківського національного університету внутрішніх справ. Протягом 2020 року було проведено 14 засідань, десять із них – у режимі відеоконференції.

З доповіддю про підсумки роботи профспілкового комітету виступив голова організації Валерій Московець. Він зазначив, що університетський комітет профспілки – це команда, яка працює й працюватиме на благо університету та кожного члена організації. Саме на таких засадах у співпраці з керівництвом вишу ведеться робота профспілкової організації, що сприяє консолідації колективу, формуванню духу корпоративності та відданості інтересам університету.

Традиційно члени профкому розглянули заяви щодо вступу до Профспілки ХНУВС, а також затвердили виплату грошових допомог та інших виплат членам профспілки та членам їх сімей, зокрема, на народження дитини, лікування, поховання тощо.

Наприкінці засідання Валерій Московець привітав усіх з новорічними святами, побажав миру, щастя, здоров’я, процвітання та успішної роботи в новому році. Засідання пройшло з дотриманням встановлених протиепідемічних заходів. 

ВЗГ ХНУВС