Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ – начальниця наукового відділу кандидатка економічних наук Марина Петченко, науковий співробітник кандидат фізико-математичних наук Олександр Базик, інспектор магістр соціології та соціальних комунікацій Наталія Довбиш, завідувач лабораторії тестового контролю знань Наталія Кіцель – взяли участь у конференції «Synergy. IT Business& IT Education», організатором якої стала IT Ukraine Association – найбільше об’єднання компаній-розробників програмного забезпечення в країні. 

Захід передбачав обмін досвідом провідних IT-компаній та ЗВО, кращих практиків корпоративної IT-освіти за панельними дискусіями: IT-бізнес та IT-освіта: дорога з двостороннім рухом; освіта майбутнього: реформи, структура, якість; нові підходи до співпраці ІТ-бізнес – ІТ-освіта в новій реальності; практики управління програмами корпоративної освіти під час глобальної кризи COVID-19 та глобальних тенденцій навчання; Battling Inertia: Moving Ukraine in to the Futurein Education; The future of School and Work;  школи стають цифровими. питання чи проблема?; нові підходи в бізнес-освіті; глобальні адаптації до навчання; успішні кейси університетів.

 У межах заходу відбулися  доповіді спікерів, презентації стартапів та освітніх проектів, воркшопи від Global Logic, EPAM та Soft Serve.

Отримані на конференції знання та поради з інноваційної тематики будуть використані працівниками наукового відділу при організації воркшопів на базі коледжу та інших заходів, запланованих на 2021 навчальний рік.

КЛК ХНУВС