Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Олена Лук’янихіна взяла участь у вебінарі на тему «Цифрова трансформація та нові можливості в пост-пандемічний час» (Post-pandemic digital journey). Захід був організований Київським національним економічним університетом, компанією Хуавей, Інститутом цифрової трансформації та Мережею дослідників цифрової економіки.

Спікерами виступили:·Едвін Діндер (Edwin Diender) Chief Digital Transformation Officer, Huawei;·Надія Васильєва засновниця Інституту цифрової трансформації;·Аліна Севастюк модераторка, менеджер із зв’язків з громадськістю «Хуавей Україна».

Упродовж вебінару було обговорено актуальні питання: цифрова трансформація в пост-пандемічний період (5G, хмарні обчислення, штучний інтелект) (Едвін Діндер); дискусія про цифрову трансформацію (Едвін Діндер та Надія Васильєва). Наприкінці заходу учасники отримали відповіді спікерів на запитання, які виникли впродовж вебінару.

Моживість долучитися до обговорення тем, що виникають в умовах мінливості зовнішнього середовища і глобальних викликів сьогодення, забезпечена співпрацею науковців і практиків реального сектору і сприяє підвищенню рівня обізнаності й актуалізації власних досліджень учасників таких заходів. Вебінар проводився англійською мовою (без перекладу).

Сумська філія ХНУВС