Інспектор наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Наталія Довбиш дистанційно пройшла 5-тижневий  курс «Трансформація конфліктів» що проведений у партнерстві з CRISP-Conflict Simulation (європейська волонтерська служба) за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine (фонд, чиї проєкти спрямовані на підтримку демократичного розвитку).

Автором та організатором проєкту виступила громадська організація «Київський освітній центр «Простір толерантності». Онлайн-курс «Трансформація конфліктів» – це міжнародний проєкт для українських змінотворців, які працюють з групами; 5 тренерів з України та Німеччини; 5 лекцій та воркшопів онлайн з домашніми завданнями та докладним фідбеком від тренерської команди.

Курс проводився дистанційно за допомгою програми Zoom і потребував обов’язкової участі у дискусіях та виконання практичних завдань у групах. Завдяки практиці, викладач набула практичних навичок вирішення конфліктів, що будуть застосовані при формуванні гармонійної атмосфери при взаємодії наукового відділу з іншими підрозділами коледжу та під час організації заходів.

КЛК ХНУВС